Понедельник, 29.04.2024, 08:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 202
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Красноставська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Главная » 2015 » Май » 29 » Вітальне слово директора Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Олега Фасолі
Вітальне слово директора Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Олега Фасолі
11:03

Дорогі школярі, вчителі, вихователі, батьки!

         Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року. Вірю, що кожен використав цей навчальний рік з користю – для особистого розвитку, здобуття нових знань і нового досвіду.

         Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Для юних школярів скінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями…     Нехай гарним та чудовим буде час відпочинку, сповненим нових яскравих вражень, сподівань, цікавих знайомств.

         Для випускників останній дзвоник – це початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Сьогодні, у складний для держави час, коли у непростій боротьбі визначається її майбутнє, вирішальну роль  відіграють саме молоді та відважні люди, які зросли у часи незалежності та прагнуть жити у вільній, незалежній та чесній державі. Попереду у вас – нові вершини та досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому ви будете самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі і долі всієї країни.  Вірте в свої сили, якомога вдаліше зробіть професійний вибір, прагніть більшого і досягайте поставленої мети! Переконаний, що кожному з вас під силу побудувати успішне власне життя. 


         Хочу подякувати усім педагогам Хмельниччини за віддану працю в непростий час та низько вклонитися, за те, що вони не тільки озброювали учнів знаннями, а й формували  їх духовно й фізично, прищеплювали  життєві принципи, допомагали виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості, освіченості та готовності до життя і непростих рішень сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому.

         По-особливому урочистий та хвилюючий цей день для батьків. Хочу подякувати вам за виховання дітей та бажати оптимізму і віри у щасливе майбутнє випускників.

         Впевненості Вам усім у завтрашньому дні,  добра, благополуччя, здоров’я, миру та Божого благословення!


 

З повагою

Директор Департаменту освіти  і науки

Хмельницької обласної державної адміністрації                  Олег Фасоля

 

Просмотров: 315 | Добавил: edukst | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Бесплатный конструктор сайтов - uCozCopyright MyCorp © 2024